Repugnant! Verge menjar excrements? la cuina japonesa boca massa meravellós

guobingwang   04/01/2017   Comentaris tancats a Repugnant! Verge menjar excrements? la cuina japonesa boca massa meravellós

Parlant de

especial, cultura especialment quant a alimentació, pensem en l’illa del Japó Avui petita a compartir amb vostès les tres principals del mal de la cuina local –

1. cos femení Sheng

nom indica, és el cos nu com aparell de càrrega geisha
.
Detecció, procés de formació de geisha és molt rigorosa, ha de tenir una verge, una pell suau, blanca, ben proporcionat i altres condicions! Mètodes d’entrenament tradicionals en els sis punts cadascun col·loquen un ou del cos femení, per romandre quiet quatre hores més tard, els ous
encara al seu lloc.
Però sovint, hi ha dos tipus de festa avaluació, alguns clients creuen que el cos s’escalfa sashimi no té bon gust, però també hi ha persones Cigar Store creuen que la fragància cos femení de l’olor a la degustació de menjar serà excitat.

5-1F103113Z4Y4
5-1F1031139344482. partícules d’or en comparació amb menjar menjars de gra d’or

dit cos femení Sheng realment super petita cas! Per tal de satisfer el desig més gran, més dolent dels convidats masculins, alguns dels millors clubs del Japó, serà estrictament projectar diversos 13 al 15
noia-anys d’edat, i aquestes noies han de ser verges! restaurant enviarà recollir els seus excrements cigarettes store, i servit amb una varietat d’espècies valuoses, després de cuinar fregit fregit, fet boles, es va convertir a la boca convidats VIP
el “menjar del gra d’or.”

procés i preparar plats “gra d’or”, en primer lloc s’exigirà a les nenes per controlar una dieta i estil de vida d’una setmana durant aquest període, que estaran subjectes a un estricte control, a menjar coses condicionat dietistes.

5-1F1031140113G3. cuina

viure aquest plat no és realment devorador d’homes amics ~ Hey arreglat operatiu taula de restaurant taula es veuria així, a continuació, posar la composició alimentària del model del cos humà, feta d’òrgans, quan la guillotina convidats, hi haurà una simulació
el flux de sang – per complir amb els hostes el gaudi visual sagnant

5-1F1031141135c5-1F10311394H27 meu Déu cada dia – de sobte, Xiao Bian no entenia l’orientació de la dieta japonesa – però és per al poble japonès, menjar no és simplement per omplir el seu estómac
només, és un plaer! només ha d’omplir els seus sentits molt atrevida dins eh eh eh ~